U heeft 0% van deze enquête ingevuld
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

MijnVoedingsCheck

 

Welkom bij ‘mijnvoedingscheck’,

Bent u geïnteresseerd in de kwaliteit van uw huidige voedingspatroon? Dan is ‘mijnvoedingscheck’ het juiste instrument om dit te weten te komen!

De vragenlijst ‘mijnvoedingscheck’ is bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar die geen medische indicatie hebben voor een dieet. U zal zo meteen een aantal vragen krijgen met hoe vaak en hoe veel u van bepaalde voedingsmiddelen al dan niet eet. Na afloop ontvangt u een persoonlijke feedback die u direct kan downloaden of naar een email-adres kan laten sturen. Op deze manier verkrijgt u inzicht in de kwaliteit van uw voedingspatroon. De vragenlijst en de feedback zijn gebaseerd op de voedingsprioriteiten die door de Hoge Gezondheidsraad in 2019 zijn gepubliceerd. Hierdoor bevraagt 'mijnvoedingscheck' niet uw volledige voedingsinname maar focust de vragenlijst zich op een aantal aspecten van het voedingspatroon. Er wordt enkel feedback gegeven over de zaken die bevraagd zijn. Het kan dus zijn dat er naar bepaalde voedingsmiddelen die u frequent eet geen vraag gesteld wordt.

Deze vragenlijst neemt ongeveer 10  minuten van uw tijd in beslag. De resultaten van de vragenlijst worden gebruikt voor onderzoeksdoeleinden volgens de GDPR-voorschriften.

'Mijnvoedingscheck' is ontwikkeld door de Hogeschool UC Leuven-Limburg (UCLL).

Contactgegevens:
Hogeschool UC Leuven-Limburg, Expertisecentrum Health Innovation
Herestraat 49, 3000 Leuven.

Contactpersoon: Erika Vanhauwaert 

meer informatie